Det bedste af begge verdener

To Roskilde or to…?

IMG_4007Sidste års Roskilde festival bliver umiddelbart svær at overgå

Sidste år var Rob og jeg på Roskilde. Festival. Det var sjovt, lykkeligt, fantastisk og med et set-up, der var helt genialt.

I år har en ny spiller så meldt sig på banen. Tinderbox festival der har placeret sig i Odense (?!!). Egentlig var vi fast besluttet på at moone Roskilde og tage turen til, hvad vi synes (musikmæssigt), bliver årets festival. Jeg mener, Black Rebel Motorcycle Club, Prodigy, Rival Sons, Faith No More, Eagles of Death Metal, Major Lazer og jeg kunne blive ved, på én og samme festival. Uanset (næsten), hvad Roskilde disker op med, bliver det bare ikke bedre end dét!

IMG_3858Vi boede i luxuslejr sidste år, hvor der både var russian cocainshots i overflod, og…..

Men man er vel et trygheds-vane-bæltedyr, for tanken om at misse Roskilde og kaste sig ud i en ny festival, der vel og mærket ligger 2 timers kørsel væk fra hjem, virker pludselig helt forkert.

IMG_4016…… møre bøffer med hjemmelavet baj’næs sovs (det der, det er faktisk en mør bøf. Selvom det lidt ligner en selvdød, kogt hamster)

Så hvad gør man? Venter på at Roskilde blaster alle de fede navne på plakaten, 5 minutter i sommertid, og gør det man ved virker – eller siger man fuck it og dribler til Odense og krydser samtlige koncerter af, på sin ønskeliste?

IMG_3882Der ér bare ikke noget federe end festival. Sol, sjus, shows og… LOVE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste af begge verdener