Radiotavshed - the børne way

Det bedste af begge verdener

IMG_4159Måske en af de fineste bygninger i hele København

Min dag i går, var en af dem jeg vil klassificere som ‘lækker lørdag’. Efter vores besøg på Auto vibrerede vi hjem og chillede i hver vores ende af stuen, inden vi hen af eftermiddagen skiftede bomuld ud med læder (altså, jeg gjorde) og bevægede os ind mod byen.

Vi startede med en sjus på The Standard og krydsede derefter gaden, hvor vi nød en stor skål med pasta, en fisk, en tiramisu og en chokolademousse, som alt sammen blev skyllet ned med et par camparisjusser. Godt sted – billigt sted – besøg sted!

IMG_4158Gæt en ejermand?

Kl. lidt i næsten for sent, fandt vi Det Kongelige Teater, hvor vi så en lille, lukket forestilling, som var ganske fin, men ikke noget jeg vil bruge dyrebar blogplads på at berette mere om.

IMG_4161Jeg fik fisk – godt, men Roberts pastabowle…. jaws!!

Da vi havde givet vores applaus, besluttede vi os for at gøre noget vi sjældent gør, når det er lørdag og vi befinder os i en radius af ‘tæt på mange barer’.. vi tog hjem! Smækkede en ligegyldig film på og sagde godnat, på det tidspunkt vi normalt ville overveje om man skulle bytte gin ud med vodka. Det bedste af begge verdener, på én aften!

Jeg vågnede kl. 08 (hvorfor?!) i morges og har nisset rundt og ryddet op. Om lidt skal vi over og flexe jern, inden vi skal modtage to kids, vi ikke har set i hvad der virker som ret lang tid.

IMG_4166I den sidste del af forestillingen blev man simpelthen gelejdet ud i foyeren, hvor man fulgte sidste akt gennem ruden

2 arbejdsdage og så sætter vi kursen mod Vesterhavet og en længe ventet sommerhusferie! I is a happy little one!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Radiotavshed - the børne way