Tal dansk! *LOL*

Om at flygte fra Skodsborg, at være 4 år og en blasfemisk burger

fredag

Weekenden har budt mig ret meget mad. Her fra fredag

Itsi-Bitsiiiii, ta’ med mig til Nepaaaal. Den sætning drønende rundt i hovedet på mig, allerede da jeg slog øjnene op i morges. Ikke så mærkeligt, eftersom vi var inde og se Steppeulven i går aftes. Se den, mere vil jeg ikke sige, bare se den. Sangen passer, bortset fra det, meget godt til mit humør i dag. Jeg har det lidt som om jeg har røget hash i en uge, eller bare som om jeg er blevet tæsket med kviste af små arrige pindsvin.

Weekendnen har været vidunderlig, om end den tog en noget uventet drejning.

Fredag mæskede vi os i flødekartofler, broccolisalat, bøffer med bløde løg og hjemmelavede Vigga kager ude hos min søster, efter endt arbejde og træning. Hele herligheden skyllede vi ned med dejlig rødvin og kl. 23.00 trillede vi (i bogstavligste forstand) tilbage til Nørrebro.

Lørdag morgen ringede os allerede ind kl.08. Selvom vi ikke havde blå tænder fra dagen før, havde vi alligevel begge en snurrende rødvinsræv i hovedet og det var ledt at stå op og trække i tights! Afsted kom vi heldigvis, og vi fik også gnavet os igennem et næsten 3 timers langt træningspas. Det var fedt, virkelig fedt og snurreræven blev samtidig sendt tilbage til sin hule.

Efter træning ræsede vi ind i byen og dabbede lidt rundt og ordnede ærrinder med kaffe i den ene hånd og en paraply i den anden (lorte pisse regn laske lars – æv). Det var hyggeligt, sindssygt hyggeligt!

Kaffe

Riccos laver den bedste kaffe – men også den bedste omgang skyr med bær, frugt og müsli

Kl. eftermiddag tjekkede vi ind på Skodsborg kurhotel og 20 min. senere, lå vi og plaskede rundt i spaen. Der var flot og det var umiddelbart ret lækkert, men jeg har prøvet bedre, meget bedre (læs, tag et andet sted hen for spa). Kl. 19 havde vi bord i restauranten, som jeg i øvrigt havde hørt vildt meget godt om. Igen, det var ok, men jeg har prøvet bedre, meget bedre.

spa

Det startede ellers meget godt

Selvom vi begge var ret smadrede, hev det alligevel i vores små sjusben for lidt mere ballade og bevægelse, end der lige var på Skodsborg kurhotel. Det gjorde det ikke bedre at man ligesom kun var 20 min. væk fra København og hele holdet var ude. Robert afgjorde vores dilemma sådan her ’Ninna, hvad vil du helst fortælle dine børn om? Morgenmadsbuffeten på Skodsborg, eller dengang vi tjekkede ud fra Skodsborg kl. 23.15, for at tage til Kbh og drikke sjusser’. Øh?!

Drink

Det var flotte glas… ja

Kl. 23.45 var vi hjemme, drak en sjus, smed en discobuks på og så fandt vi en ordentlig flok piger i en gårdhave med vin og cigaretter. Det var så hyggeligt og hvis vi ikke var blevet smidt ud, havde vi siddet der hele natten. I stedet tog vi videre til sjusser og dans og rundede først aftenen af, da det officielt var morgen.

Søndag kreerede vi vores egen morgenbuffet, og Skodsborg ville knap kunne gøre det bedre. (jeg gætter bare). Jeg er i hvert fald ret sikker på, at deres ikke inkluderede dyner, film og sofa ved siden af højbordet!

Nutella

Findes der noget bedre end at tage hul på en ny nutella?

Vi brugte hele dagen på bare at flade, inden vi hev hinanden op af sumpen ved aftenstid for at tage ud og rate burgere. Burgerklubben på Nørrebrogade ser så fin ud udefra, og vi har talt om flere gange, at vi skulle ind sætte stjerner på stedet. Det gjorde vi så i går. Et besøg værd vil jeg sige, men ikke derfra min næste burger skal berige min krop.

burger

Nogle vil kalde det blasfemi, at bytte bollen i en burger ud med en svamp. Det fungerede altså pisse godt

Vi rundede af med Steppeulven og snoller fra vores lokale slikpusher. Jeg blev venligt bedt af den søde billetdreng, om at skjule mit medbragte stash, da det ikke er lovligt at medbringe fremmed sukker i deres biograf. For fanden! Så må de jo lade værre med at tage 10 kr. for én vingummibamse. Just sayin’!

Lille skum

Nogle gange er jeg bare stadig 4 år. Se den lige, med glimmer og det hele

Da vi kom hjem besvimede vi simultant og i morges blev vi begge enige om, at vi skulle have vundet de der 315 millioner.

Tak weekend, min gamle ven. Hej mandag din latterlige lus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tal dansk! *LOL*