Venskab er jo ikke en selvfølge! Vel?

En skør, skør verden

Is

ENDELIG fik vi vores is hjem. Nu skal den bare lige lappes og så skal den males. Kan ikke helt beslutte mig for farver?!

Der er stille. Rungende stille over det hele. Det er så underligt alt sammen. Jeg har det lidt som om der er noget der aldrig bliver som før. Som om noget er gået i stykker og måske kan det godt limes sammen, men det vil bare ikke blive som før.

Al den her weekendgalskab krøb lidt ind under huden på mig i går, og jeg kravelede lidt tættere på Robert end normalt, da vi gik i seng. Jeg er ikke angst som sådan, altså for at få en kugle i hovedet når jeg går ud af døren, men hele situationen er uhyggelig. Det første jeg sagde til Robert søndag morgen, da vi lige var ude i spøgelsestomme København var, at jeg havde en følelse af mistro. Da jeg senere læste en overskrift på Politiken, blev min egen tanke sagt højt – og det fik mig til at gyse lidt. Jeg vil ikke have det skal være sådan der. Vi skal ikke til at omtale ’dem der er flyttet ind lidt længere nede af gaden’, som man gjorde det i største frygt, tilbage i 70’erne.

Politikken

Åh! Ondt i maven!

Nå, mere om alt det senere og i et andet indlæg, for jeg kan faktisk ikke helt overskue at forholde mig til det, på den her iskolde (fucking) mandag. Weekenden har været sløv. Træning, en ansigstbehandling, de bedste nutella lignende daddelkugler og kaffe, er ligesom det jeg har bedrevet. Egentlig har jeg ikke været til mere, så roligheden har været godt timet.

Daddel

Heaven – I tell you!

Ugen byder mig gode ting, og det er jeg oprigtigt taknemmelig for. En god cocktail af kaffedates, træning, min mand, familie, spaophold, vin, kunstudstilling og morgenmad. Og kærlighed, masser af det. Jeg er en heldig Heks, mere er der vist ikke at sige til dét.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venskab er jo ikke en selvfølge! Vel?