Don't be a bitch

Ødelagt hindbærsnitte bid og ny dagsorden

berlin

Berlin 2013

Jeg er glad. Sån’ helt ind i maven lykkelig, på en højhellig onsdag. Nogle dage overmander det mig bare mere end andre.

Selvom det er ret gråt og kedeligt ude foran mit vindue lige nu, er vinteren snart ovre. Jo! Det er den! Vinter løber nemlig officielt fra og med decmeber, til og med februar. Februar er ovre lige om lidt – og SÅ er det forår. Sidste forår, hele sidste år faktisk, rejste Robert og jeg rigtig meget. Det kommer vi desværre ikke til at gøre i år. Børnenes mor har spurgt om vi kan bytte uger fremover, da det vil passe hendes program bedre. Vi vil selvfølgelig gerne være fleksible og imødekommende, og har derfor aftalt at vi bytter fra starten af april.

Det betyder, at alle de helligdage og forlængede weekender der kommer her i foråret, falder sammen med at vi har børn. Vi har dog stadig besluttet, at vi vil en tur til Berlin, da det lidt er blevet en tradition, min mand og mig imellem. Jeg skal jo også lige en tur til London, og Robert til Barcelona, så det er lige med at få det klemt ind. LUUUUUKSUS problemer – I is aware.

Jeg holdt fri fra træning i går. Min krop er stresset og har brug for at puste, kan jeg mærke. Jeg træner derfor kun hver anden dag, for tiden. (det skal jeg så lige vænne mig til). I stedet var jeg en eksemplarisk hustru og overraskede min mand med et par (virkelig grimme) sneaks, som han har sukket efter – og bandet over, da de har været udsolgt alle vegne. Jeg formåede at støve dem op i hans størrelse, og selvom jeg virkelig ikke bryder mig om dem, var det det hele værd, for han blev simpelthen så glad. Altså. Jeg kender jo godt det der med at ville have noget, helt latterligt meget – og så er det udsolgt. Sådan noget kan jo ødelægge glæden ved første bid af en hindbærsnitte for mig. (ej, egentlig ikke). Derfor agerede jeg stort menneske overfor Robotten.

Nike-Air-Huarache-Triple-Black-1-2

Jeg forstår dem bare ikke? Det er… nej, I don’t get it

I aften står den på dobbelt træning og oprydning. De små kommer i morgen og der sker forandringer i det nørrebroske hjem. De små har jo haft hver deres værelse siden vi flyttede ind for over 1 år siden. De bruger bare kun den lilles værelse. De vil helst sove sammen og hænge ud der. Vi havde derfor en snak med dem sidste gang, om at hvis ikke de bruger hver deres værelse, måtte de tage en beslutning om at dele, da det er åndssvagt at et af vores værelser stort set står ubrugt. De brugte 5 dage på at tænke tingene igennem, og besluttede at de vil dele fremover. Det har betydet, at vi har købt nye senge til dem, og rykket lidt rundt. Jeg er spændt på at se, hvor længe det bliver ved med at være et hit. Frk. pree teen er 11 lige om lidt!

seng

Jeg elsker Den Blå Avis. Vi smed deres gamle seng her op i lørdags. I går var der en der hentede den. Kvit og frit. Vi skulle bare af med den

Udover værelsesrokade skal de to aber til at indgå lidt mere i fællesskabet (læs pligtskabet) derhjemme – men mere om det, de kommende dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't be a bitch