Maskuline boller og weekend speed

Ubehøvlede vægtskiver og beskeden nedtælling

Vinter

Need I say more?

Tirsdag er bedre end mandag. Endda selvom jeg i dag stod op sammen med skraldemændende kl.06 (seriøst, jeg fulgte flere af dem på min cykeltur). Jeg havde en morgendate med nogle vægtskiver på Østerbro – og så bød de ikke engang på kaffe, pfff! Jeg synes stadig det er rart, også selvom jeg har lidt ømme stænger fra i går, hvor jeg løb mine agressioner ud, på et løbebånd.

Det der snehelvede, kombineret med mandag gav mig lyst til at krybe over i nærmeste hjørne og bare sidde stille, i går. Men det hjalp at give los og lade de små trommestikker gøre afløbet. Det betød også, at jeg var et noget mildere væsen, da jeg satte mig ved aftensmadsbordet sammen med de andre basser.

I aften skal jeg til fødselsdag ved en helt særlig dame, og jeg glæder mig meget til at skrige hende tillykke. Dobbelt bonus er, at der kommer en masse mennesker som jeg ikke har set i 100 år, men som jeg holder meget af. Efter jeg blev gift med Robert og fik to bonusøgler ind i mit liv, læs; efter jeg fik en familie, ser jeg ikke alle mennesker lige meget mere. Sådan er det og jeg har hverken dårlig samvittighed, eller svært ved at kapere det. Det lyder måske enormt hårdt og koldt – det skal det ikke. Som jeg ser det, rykker vi os hele tiden her i livet. Fokus flytter sig, i takt med at nye mennesker kommer ind i vores liv. Det betyder jo ikke, at jeg holder mindre af dem der var der i forvejen, eller at venskaber stopper. Ikke for mig i hvert fald.

I morgen er det onsdag, og så er det snart fredag. Ja, denne uge tæller vi dage!

Drink

Den kommende fredag i billede

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maskuline boller og weekend speed