Dødspest og 5 potter pis

Charles Manson og vattede Sverige

IMG_3730De der dyner var noget juks! Små vattede, sommertæpper. Not good – slet ikke for sygdomslidende!

Jeg lever. Hvis I har siddet neglebiddende og været i tvivl altså?

Lørdag var skrækkelig. Jeg tror Charles Manson startede sine ugerninger, efter 4 dage med dødspest i sengen, der resulterede i at han måtte aflyse sin bedste vens fest! Jeg fik jo som sagt også lige lagt Robert ned (kan ikke anbefales som scoretrick – influenza, altså) og sjældent har man set så ynkeligt og usselt et par, som os i lørdags. Vores aftensmad bestod af en Kung Fu is og jeg nåede at se 17 film, heriblandt The Mask, mens Robert sov det meste, løgn – hele dagen. Jeg prøvede faktisk endda at lave os en Romtoddy, men heller ikke den var behjælpelig!

IMG_3720Den er stadig sjov jo!

Søndag havde vi det begge helt til hundene, men Sverige var lige så ligeglade som kaviar på tube er klammo. ‘Duk op, eller mist både ophold og de $ i har smidt for det’! Det kunne mit syge legeme ikke bære. Vi dopede os derfor med piller og blev enige om, at det kunne være en ren seng fri af Nørrebro ebola, kunne kurere os. Det kunne det ikke!

IMG_3723Min søde mand fyldte jo 40 for 5 min. siden og mine forældre gav ham bl.a. en virkelig god rom. Den ér også god. Bare ikke god nok til at slå pest anno 2015 ihjel!

Stedet var fantastisk. Smukt, rent, roligt, gennemført, lækkert, luksuriøst og rart. Det var dejligt at sidde i en sauna og svede noget af dårligdommen ud, men det var lidt som om det hele skete rundt om mig og jeg var ikke rigtig selv med. Natten var elendig. Jeg har hostet som havde jeg røget 40 Kings uden filter, siden jeg var 3! Desværre slet ikke den tur det skulle have været, hvilket jeg er pænt ærgerlig over!

IMG_3739Der var senge og rene håndklæder overalt. I like that shit!

Vi landede hjemme på dødslejet igen til formiddag og sygesengen er atter indtaget – nu med frisk linned. Jeg er i bedring, Robert er bagud, så han kæmper nu!

IMG_3740Faktisk var det vores bryllupsdags tur jo! Jeg håber vi også sidder sådan der om 50 år

GOD jeg håber det her snart er ovre!

2 kommentarer

  • Hi to all, it’s genuinely a pleasant for me to go to see this website, iit consaists of preciouss Information.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thanks for any other informative site. The place else could I am getting that type of information written in such
    an ideal manner? I have a venture that I am just now running on, and I have
    been at the glance out for such information.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dødspest og 5 potter pis