Cheerleader og rehab

Spisebords meditation og mangel på glimmer

whiskey

I morgen skal der sjusser til!

I dag skal jeg tilbage til Sønderborg, min familie, min mand og mine øgler. Jeg glæder mig, som i at glæde sig rigtig meget. Efter en virkelig ondskabsfuld omgang træning i går, handlede jeg ind og tog hjem og spiste aftensmad, all by my lonesome. Tænk sig engang. Jeg brød mig virkelig ikke om det.. og det synes jeg faktisk er underligt. Man skulle tro at det var rart med lidt ro, efter 5 dage med juleramasjang.  Dengang jeg boede alene på Frederiksberg, som faktisk var små 2 år, elskede jeg at være alene. Jeg kunne ligge på mit spisebord (ja spisebord) i timevis og glo op i loftet, mens jeg hørte musik. Måske er det bare ren og skær vane – at jeg har vænnet mig til at være 2. Eller måske er det bare bedst, når Robert er der?

Bord

Åh, jeg kommer helt til at savne det når jeg ser billedet. Det ville ikke være det samme at gøre det i dag. Det var kombinationen af bordet, lejligheden og mig selv

Jeg stod op kl 06 (!!) i dag og tog over og trænede. Det var egentlig ikke så slemt. Kl. var 21.45 da jeg gav op i går. Jeg følte mig simpelthen som en skål havrefras der har stået lidt for længe, og eftersom der ligesom ikke var andre end mig selv at underholde, slukkede jeg for Mr.Sopranos Jersey røst og gik ud som et heksehyl uden krudt.

early

Early bird, gok

Jeg har lidt tøjkrise over i morgen. Asos har ikke leveret min nytårskjole til tiden (de svin) og det er som om mit skab er løbet tør for ting med glimmer på, hvilket jeg faktisk finder en smule foruroligende. Vist er det ’bare’ mine forældre, min mand og mine bonusbøller, men derfor må man jo godt byde 2015 velkommen med stil. Jeg påtænker også den ældste, at have totalt tjek på hendes outfit, og selvom jeg ikke er ude på at stjæle hendes shine, skal jeg gu’dødme ikke agere beige Bolette. I øvrigt er det min mands fødselsdag, selvsamme dag som man lader himlen glimte i en mio. farver. Ikke alene er det hans fødselsdag, det er en rund en af slagsen og jeg agter at lade ham fortrænge det ved at stå lige så skarpt som en stang dynamit, så han kan glæde sig over at han har en ung hustru. Han har faktisk slet ikke pres, men det skal ikke afholde mig fra at bruge det som undskyldning til at dresse up.

krudet

Der er noget ved krudt og duften af det. Ej, pludselig glæder jeg mig vildt til i morgen

Vi truttes ved i morgen.

2 kommentarer

  • maria

    Congratz – det har min skønne mand også. Så der skal virkelig kysses igennem kl.midnat

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Tillykke med ham også så! Ja, det er altid lidt svært det der med om man skal råbe godt nytååår eller tillykkeeee, først. Måske man bare skal kysse sig ud af det…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheerleader og rehab