Den lille sorte og pølsevogns piece

Kage overgreb og sjov-plat humor

IMG_3547.JPGFlyene i Sønderborg er sorte og kaptajnen står udenfor og byder dig velkommen – wauw!

Ferieidyllen afbrydes for en stund i dag. Jeg er nemlig nødt til at flyve tilbage til København for at arbejde i morgen og overmorgen. Ærligt synes jeg det er top latterligt. Jeg har det egentlig fint nok med at komme hjem til mit eget sted i nogle dage, men da ikke for at arbejde – og heller ikke uden min familie. Ungerne kommer med tog til Sønderborg i aften, og jeg gad da meget hellere være sammen med dem og deres far end at arbejde.

MEN, sådan er det ikke og fred være med det så. Det har været nogle virkelig dejlige dage og jeg har nydt dem alle sammen. Det har været rart at få et lille pusterum med indbygget nutella/kage/brød hylde. Der har dog ikke været en brøkdel af den mængde alkohol der ellers plejer at være i juledagene. Men det er min egen skyld at jeg ikke har drukket af den hellige gral, for der har været rig mulighed for det. Lysten har bare ikke været der, som den plejer. I øvrigt var det helt rigtigt at alliere sig med en gymnastik kirke hernede. Det har været fedt at ryste de små ædeorgier på plads hen af vejen.

IMG_3544.JPGJeg kom til at voldtage den der kage igår. Serisøt, det var overgreb

I går var det 2 år siden, Robert og jeg havde vores første date oppe i min lejlighed på Frederiksberg. I dag for 2 år siden, var jeg så mere forelsket end et helt hold cheerleadere på 12 år, tilsammen. Jeg husker jeg brugte dagen på at arbejde og aftenen på at drikke mig til demens, sammen med Sarah, for at undgå det spind af tanker om min fremtid med Robert (ja, vi snakker efter én date). Jeg var bare så solgt i ham og kunne slet ikke overskue et liv uden ham. Syret at tænke på nu her, 2 år efter. Stadig lige så forelsket – og endda gift med manden der gjorde mig sindssyg i 1 års tid. Vist er jeg ikke i samme tilstand af gak forelskelse, som i starten – det tror jeg i øvrigt heller ikke er muligt, og måske også meget godt, for jeg var jo ude for menneskelig rækkevide. Men forelsket dét er jeg!

IMG_3543.JPGMan forstår hvor man har sin noget tørre og primitive humor fra, efter en tur hos de gamle. Min faders værk

I dag er også 1 årsdag for vores lejlighed. For præcis 1 år siden flyttede vi ind i vores palæ. Jeg elsker det her sted. Også selvom jeg skal være alene i det for første gang nogensinde. Altså mere end ét døgn, ik?

IMG_3548.JPGFlyveturen var smuk i øvrigt

… og nu skal jeg prøve hvordan det er at spise en gulerod og gå i seng uden maven fuld af karameller… Alene oveni. Omvendt land.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille sorte og pølsevogns piece