Idag er dagen! som er dagen før dagen

Sovsehule og mavekramper

IMG_3507Skålen med deller var vist nok tom, da vi gik i seng

Nå. Har I bare glædet jer helt vildt til at høre om, hvor dejligt jeg har det i hygge højborgen? Sorry. Jeg er ekstatisk afslappet og villig til at udgive en pixibog om det på nuværende tidspunkt.

Vi bragede lige igennem landet igår aftes og ramte parcelhus idyl kl. 22.30. De gamle ventede med 4 Gin&Tonic, en skål fuld af frikadeller (som Hr.Robert fik sat kål på) og et glimtende fad fuld af Quality street. Jeg græd næsten lidt af lykke. Jeg græd også næsten lidt af smerte, efter en nat med mystiske mavekramper. (nej, ingen svømmende haletudse!)

IMG_3503Det ser så fint ud på broen med lys og juletræer

I morges vågnede jeg ret smadret, men glad og krampefri. Robert og jeg delte et morgenbord med min mor, mens faren snuede videre. Kl. 10 tog vi os sammen og slentrede over i Fitness Syd, hvor vi begge straffede et løbebånd og vores eget mavefars.

Efter det gik turen videre til Roberts far og hans kone, til gaveudveksling og en sludder der fik min hudfarve til at skifte fra blåviolet til dyb grøn. De har nemlig købt en tur til Amazones, med afrejse d.1/1. Imagine that?! En times tid senere satte vi kursen mod Roberts mor, hvor vi også fik fornøjelsen af hans lillebror og lillesøster. En kop kaffe og en snaps senere, tog vi turen tilbage til mine forældre, hvor vi nu begge chiller i stuen med marcipan the (halløj, hva?), førnævnte Quality Street fad, marcipan rulle med nougat (dobbelt halløj), og ro, mens vi venter (nok mest mig og min mor) på Disneys juleshow.

IMG_3508Juletræ er her også. Nok mest til glæde for den lille Vigga, der kommer i morgen. Tvivler på at vi traver det i aften – os 4

Jeg har sørget for at lave en hyggelig hule i min mave, hvor der kan bo en and i forening med en lille glad gris. De skal få en blød dyne af sovs over sig og sove på en bund af risalamande. Jeg er et venligt menneske forstår i nok, både mod mig selv.. men også mod dyr.

IMG_3509Den er bare mere klædelig når den er svitset, ik?

Nu må i have mig undskyldt. Min kop er tom og jeg har svært ved at fylde min mund, når mine fingre er optaget andetsteds. Vi ses i morgen. Over eat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag er dagen! som er dagen før dagen