En sommerdag for alt for længe siden

De stille dage

IMG_1258

Min mor sendte mig et billede af hendes nye køkkenfidus maskine. Se lige de boller der. Hvor meget smør tror i der kan fyldes på?

Det er nu 3.weekend som alkoholfornægter (ja ja, jeg leger bare, ik’) og det er virkelig rart. Når vi rammer fredag, er det som om den store røde knap bliver mast i bund og den lille fabrik lukker ned (læs, jeg er den lille fabrik). Jeg har haft ret meget brug for ikke at have nogle planer og bare dabbe rundt i min egen verden.

Den her weekend har ikke været nogen undtagelse.. og så har vi kids, eller det vil sige – den lille blev spurgt om han havde lyst til en sommerhus tur, med en kammerat og det tror jeg da nok lige han gerne ville. Han fløj rundt, pakkede taske, arrangerede og ordnede. Meget spændt og nervøs på hans første ’weekend ophold’. Virkelig sødt. Faktisk var både Robert og jeg lidt kede af, at vi ’mister’ 3 dage med den lille mand, men vi synes heller ikke han skal straffes, fordi familien er splittet op og børnene er delere som resultat heraf. Så afsted med ham. Den store ville gerne sove ved en veninde, og så var det bare Rob og mig. Igen.

Lørdag stod vi op og trænende kl. 09, spiste lang morgenmad og hentede så det store barn, inden vi tog ud til min søster for at bytte julegaver. Resten af lørdag blev brugt på at stene, spise, se film, sove og glo på regnvejr. Helt perfekt faktisk. Den store hang ud med en veninde hun har, der bor et par etager oppe. Så fedt at de små har kammerater her i bygningen, som de selv kan rende op til, når de har lyst.

I morges præsterede mine små trommestikker at tilbagelægge 10 km, efterfulgt af døds mave træning. Og så blev der endelig tid til en lang gåtur rundt om søerne, med en elsket og savnet veninde. Virkelig needed.

Mandag, og så tirsdag og så – HJEM!!!! Er lidt uinspireret i disse dage. Mit hoved ér allerede smuttet på juleferie, så fabrikken kører på autopilot. Sorry.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommerdag for alt for længe siden