Hurra for mor! Og bonusmor

En sommerdag for alt for længe siden

P8300556Fra én af vores vandringsture i Italien i sommers. Så smukt (og ret højt oppe)

Okay. Det har ikke engang været juleaften endnu og i går var jeg ved at tude, fordi jeg savner sommer så meget.

Det kom sig faktisk af, at man på Spotify kan lave såden en liste over hvilket musik man har hørt mest i 2014. Den kunster der lå nummer et var, ikke overraskende, TV2. Ikke fordi jeg hører det specielt meget egentlig, men det er det jeg altid vender tilbage til, når jeg er blank og træt af at høre på larm. Jeg elsker TV2 skal det lige siges – men kun det gamle. Alt det nye er noget juks! Anyways, med TV2 følger også en ordentlig balje minder, og det er sjovt nok alle sammen minder, der har noget med sommer at gøre. Varme aftener, en stemning, frihedsfølelse, kærlighed, duften, cykelture, fester, åbne vinduer, cigaretter, stille dage, vilde nætter. Jeg kan ikke sætte det sammen, eller pensle det ud til ét konkret minde – det er bare en fornemmelse. Og det er rart… og fuld af savn!

IMG_2426Sommer i Berlin. Vores gade, eller.. used to be. Robert har lige solgt sin lejlighed der – den vil blive savnet

Sommeren 2015 ser lovende ud. Vi hiver ungerne med til Østrig en uge, for at vandre i bjerge. Mine forældre gjorde det med Stinne og jeg, fra omkring samme alder som K&G er nu. Det var fedt! Hårdt og bæmunds fremkaldende nogle gange, men det var en sejr at nå toppen og en fest at bo på eget hotelværelse med sin søster og hoppe i poolen, når man kom tilbage om eftermiddagen. Øhem, og så er der jo det faktum, at man fik lov at spise schnitzel HVER dag, i en hel uge. Bless! Det var en sjov måde at være sammen på, og jeg glæder mig til at få den slags oplevelser med børnene. Udenom ipads, legekammerater og TV, som der er rigeligt med plads til ugen efter, hvor vi skal være i Roberts fars sommerhus. Det bedste i verden that is (jo! det er).

IMG_2139SommerhusET! Med adgang til den hvideste strand, lige der til højre. Elsker det sted

Hvis Roskilde melder andet end Mew og Muse og gak og gøgl på programmet, svinger vi nok også forbi dér et par dage. Ringridning i Sønderborg får vi passet sammen med afgang til Østrig. Og så er der selvfølgelig LA til september. No words needed for hvor latterligt meget jeg glæder mig til det!

IMG_3951RF 2014 – FUN!

Så er der selvfølgelig sommeren i sig selv. Mulighederne der blomstrer op på ny, og fængselsmørket der slipper grebet om ens blege korpus. Det er jo som at blive født på ny, hver gang. Men hey, der er 131 dage til og nu vil jeg vende tilbage til en anden følelse der giver mig kriblen i maven. Tanken om at komme hjem til jul, hjem til mine forældre, med min mand i hånden. Få lov at koble af og slippe ud af hverdagen, som prikker mig i ganen for tiden.

P8270481Vi gik hele Cinque Terre turen. Off-road da meget af ruten er lukket af pga. renovering (hedder det det?) Gør det – på et eller andet tidspunkt i dit liv. Just sayin’

Ps. Hvor skørt er det lige, at lige da jeg havde skrevet overskriften til det her indlæg, shuffler den hen på selvsamme sang?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for mor! Og bonusmor