Nej jeg vil ej. Det skal du. Nej jeg vil ej. Jo du skal!

Grimme glas, kager og løb

IMG_3458.PNG

Første løbetur i over et ½ år – i mine nye juletights fra Nike

Okay, det kan godt være sidste uge havde vinger, men den her har også haft gondisko på (jeg var ikke så god til K som lille). Shoot jeg synes tiden går stærkt. Jeg klager dog ikke. Slet ikke ikke over at det er fredag, for jeg elsker fredag! Jeg elsker også det faktum, at der nu kun er 1½ uge til juleferie.

Robert skal til julefrokost i aften, hvilket betyder at jeg har 150 kvm. for mig selv. Man kunne jo vælge at holde et rave, tømme barbordet og smadre de glas jeg godt vil have skiftet ud alligevel. Jeg gider bare ikke. Jeg gider til gengæld ligge på min sofa og stene en fordummende film, i selskab med min dyne der lige har fået rent sengetøj på (er der noget bedre? Udover smørstegt schnitzel?). Det lyder kedeligt (ikke schnitzlen), I know, men alt i min krop skriger på ro og afslapning.

Inden jeg kan ramme Nirvana, skal jeg (surprise) lige over og træne. Jeg er så småt begyndt at snøre mine løbesko igen, for at se om jeg ikke atter kan finde glæden for løb. Jeg har før haft succes med det, men det glipper altid et sted i processen. Nu skal jeg prøve at supplere min egen løbetræning med sådan et løbehold. Indendørs, for guds skyld indendørs. Jeg tænker at en form for løbetræner må kunne lære mig teknikken til vedhold.

Løb

Sidst jeg løb var det sommer – og min ben var brune!

I morgen dribler vi til træning på Frederiksberg og tager derfra på en lille udflugt. Jeg har lyst til at pakke mig ind i 3 lag tøj (for hold da maule, det er blevet koldt), tage Robert i hånden og bare gå rundt i København. Drikke kaffe hvert et sted jeg synes ser hyggeligt ud og spise kager – en hel dag. Heldigvis får jeg min vilje, for den vigtigste faktor for at planen kan udføres, er med på ideen.

Søndag skal jeg arbejde lidt med min lille butik, træne og måske gå videre… hvis jeg gider. Jeg kunne også godt lokkes til endnu en dobbeldate med min sofa og min mayn.

Hey forresten – se lige hvad jeg fik i julegave af en af vores leverandører. Pæn ik’?

 IMG_3457.JPGHeldigt jeg ikke nåede at ønske mig den i julegave

2 kommentarer

  • Rose

    Skøn blog som jeg dagligt tjekker! Jeg beundrer det forhold som du og din Robert har. Da jeg selv er nygift tænkte jeg, om du måske ville et indlæg hvordan I sørger for at opretholde gnisten?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Tak for din søde kommentar Rose.
      🙂 du kan tro jeg også værdsætter mit forhold til min Robert. Slet ikke nogen dårlig ide med dit forslag. Jeg vil straks tage det til efterretning. Stay tuned.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej jeg vil ej. Det skal du. Nej jeg vil ej. Jo du skal!