Nåsår og dej OD

Hemmelig fodbold kælder og nougat crisp

IMG_3421Vi blev hentet i den her satan i går. Ps, den var åben bag til.

Det er lørdag formiddag og en formidabel en af slagsen. As we speak er min stue fuld af levende lys, min krop svøbt i bomuld, min sofa beriget med lækker mand, min kop varm af kaffe fra min nye kaffemaskine, mit fjernsyn glimtende af en tacky julefilm og min dag fri af planer. Det kunne ikke være mere idyllisk og jeg elsker alt ved det.

Julefrokosten i går sluttede for mig, i bedste Askepot stil kl. lidt i midnat. Det var hyggeligt og havde vi kunnet blive der hvor vi spiste og hvor der i øvrigt var en slushice maskine med uendelig margarita drik, havde jeg sikkert fortsat med at agere hus dj/private dancer, til den lyse morgen. Men den hemmelige fodbold kælder (yes, der var vi. Et sted landsholdet åbenbart tager hen efter hver kamp, for at tilføre væggene nye historier), skulle desværre hoste et nyt selskab kl. 01 og vi skulle derfor videre til Bar O i hjertet af Mordor. Note; man skal holde sig væk fra København midt i december måned, efter kl. 20.00. Det vrimler med stive, selvfede bananer, der opfører sig som om de er en blanding af Kate Moss og Brad Pitt og det er den sidste dag på jorden, de kan brillere med deres fantastiske væsen. Trættende og ynkeligt, hvis i spørger mig.

IMG_3423Den er smart altså. Den laver op til en halv liter af gangen. Og så er den og passer godt til sin storesøster.

Jeg kastede derfor håndklædet 10 min. efter ankomst, travede i en halv time for at komme væk fra Midgård og fandt endelig en taxa der fragtede mig hjem til Robert og sikkerhed. Jeg drak et kæmpe glas vand med salt i og slugte to panodiler, inden jeg ramte puden kl. 2. Kombien betød, at jeg i morges var nogenlunde frisk og klar til at tage med Rob over træne.

Jeg har tænkt mig at bruge resten af dagen på, at se hvor meget min nye kaffemaskine faktisk kan holde til på én dag, nisse med at pakke julegaver ind og rydde ud i mit klædeskab med særdeles rund hånd. Der er alt for meget og derfor drukner de gode ting tit i rat og kravl. I aften skal jeg underholde mig selv, når min mayn skal til snapsegilde med drengene. Den her dag er lidt ligesom nougat med crisp, rullet i karamel, drysset med bastogne kiks, dyppet i kagedej og pakket ind i utroligt pænt, funklende papir. AMEN!

IMG_3424Jeg er gået lidt i gang med at rydde ud. Jeg spotter et leo mønster?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåsår og dej OD