Fyldte kindposer og hamsterhjul

Juledjævlen slår til

 

Lo

 

Nå men apropos træthed. Jeg var simpelthen for smadret til at løbe marathon med fingrenen i går, og derfor var der for første gang i bloggens levetid, én dag med silencio.

Jeg var først hjemme fra træning 18.30 og det eneste jeg havde lyst til, var at agere sugemalle på Robert. Vi gik i seng kl.22, helt kogte begge to. Min ekstreme udmattelse kan for nogen udløse et hysterisk djævleanfald. Jeg har nemlig fået overstået ALLE julegave indkøb, på nær en to stykker… Udover, at jeg altså også arbejdede, trænede og formåede at smile samtidig (i mit indre øre, hører jeg en svag klapsalve).

Efter jeg giftede mig med Robert, er julegave porteføljen udvidet voldsomt og der er ca. 10 mand mere at holde styr på, end mine egne 5. Nu er jeg jo en type der sætter en ære i at være i god tid, holde orden i mængden og forsøge ikke at stresse omkring det samtidig. Derfor er det også lettest at klappe det af solo, for at bevare husfred og holde kærligheden uforstyrret intakt (læs: jeg kan godt lide at tænke 4 gange over om det skal være røøøød, eller blåååå – gaven. Robert not so much). Min husbond var lige ved at fælde en tåre af lettelse over at slippe for at blive 40 før tid, ved at skulle tæskes rundt fra butik til butik blandt andre lidende juleshoppere. Vi havde nemlig aftalt, at forsøge at ordne det sammen på lørdag. Jeg tror alle to er lykkelige for, at det nu ér overstået.

Efter work i dag står den på en hurtig omgang træning med Hr.Tingleff, inden vi slår broen til paladset op og murer os inde med dyner og tekstiler der ikke strammer.

I morgen tidlig starter vi atter dagen med et besøg i svedhytten, inden vi sætter sløjfen rundt om den færdige julegave indsamling, ved at få ordnet de sidste gaver. Lørdag aften byder mig voksen dinner, min mand og jeg alene i vores palæ, inden droschen skal føre os til stor fest ved Roberts lillesøster, der som skrevet forleden dag, blev kandidat i mandags.

Søndag står på uendelige mængder kaffe, røvflexing (træning, ik), kærlighed og måske risengrød med 1 cm. Kanel og en halv pakke smør, i anledningen af 1.advent. Måske. Jeg er som sagt ikke den store juleaktivist.

Jeg er basket efter en lang uge så jeg byder weekenden velkommen med kys og raketter.

Tob

Se lige hvad der landede på mit job i dag – det er pænt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte kindposer og hamsterhjul