Tandpasta på spejlet og støvsugning fra helvede (undskyld forældre)

Fyldte kindposer og hamsterhjul

N

Sådan der vil jeg have det – ALTID!

Jeg synes jeg halter lidt efter i de her dage. Jeg nægter at skrive, at jeg ville ønske der var flere timer på et døgn, for det svier lidt i mine øjne når andre gør det og jeg ville faktisk heller ikke ønske dagen udvidet. Det passer godt nok med 24 timer. Hvad jeg derimod kunne tænke mig mere af, var fritid… og frihed. Jeg ville gøre det konge som hjemmegående rigmands kone, der startede dagen med træning kl.8.30, efterfulgt af behandlinger og lunch med the ladies, inden jeg ville hente min mand tidligt fra kontoret, for at sippe hvidvin og spise fyldte chokolader. Og nej! Jeg ville ikke blive træt af det med tiden. Believe you me.

Det skal nok komme til at ske en dag (The Secret, right?) men indtil da, bider jeg tænderne sammen til det knaser og glæder mig over, at jeg er velsignet med en sund krop (som jeg selv står for at forgifte i ny og næ), at vi ikke lider af lommesmerter og at jeg er gift med en mand, jeg er sjask forelsket i. Jeg er hverken hippie happy eller lalleglads løjtnant, men jeg prøver så meget jeg kan, at lade stetoskopet stille skarpt på de ting der gør mig lykkelig og får mit blod til at gnitre som 1000 diamanter, når det begynder at suge i maven og snurre i hovedet, af lidt for mange gøremål.

Sådan noget kommer heldigvis i bølger. Jeg arbejder et sted hvor 70% af vores $$$ bliver lavet i november/december måned. Det giver naturligvis en del mere at se til. Min egen lille butik- dibbedut, kører også ganske udmærket og den skal der pusles om, når voksenarbejdet er overstået efter 8 timer. Jeg VIL have tid til at træne, for hvis jeg ikke er tilfreds med mit kødhylster mister jeg energi, overskud og gladhed og så bliver alt endnu mere tricky. Desuden. Jeg vil godt kunne fylde mine kindposer med pebernødder og Quality Street, julen igennem, uden i bogstaveligste forstand, at ligne en marcipangris, når vi når januar. Det plejer næsten altid at være sådan, men sgutte denne gang. Jeg VIL have tid til kærlighed og min Hr.Robert. Det er ham der gør løbeturen i hamsterhjulet til at holde ud og når alt kommer til alt, er jeg ligeglad med alt andet end kærlighed! Der er øglerne hver anden uge og så er der blog, bolig, friends, family, funtime.. og det løse.

 

Slik

Hvert år til jul på mit arbejde får vi et hav af kurve som dem der. TORTURE, I tell you

Jeg elsker det alt sammen og det er meget få ting jeg helst ville undgå. Men mandag morgen, når kl. slår 07.15 og man vågner med Dire Straits’ ’Money for nothing’ i hovedet (som meget ubelejligt hænger ved en 2-3 dage), kan jeg godt få lyst til at stikke min skæve langfinger i vejret, sætte Robert på min kost og flyve afsted mod lune himmelstrøg, lyse nætter, kølige drinks og store palmer… eller bare et sommerhus ved Vesterhavet, der huser brændeovn og masser af dyner (og sån’ nogle runde chokolade dutter med mintcreme i, som jeg lige fandt i skabet på mit arbejde – dammit!).

Nu vil jeg bestige min trofaste ganger og skynde mig hjem og skifte jeans ud med gamacher. Robert og jeg har lige en 2 timers date med nogle vægtskiver, inden jeg kan hellige mig mit hjemlige trædehjul (det bedste af slagsen. Der kan man nemlig både spise, holde pause og kysse imens).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tandpasta på spejlet og støvsugning fra helvede (undskyld forældre)