Ild i Heksen

Fortids fortælling (del 3)

IMG_0498

Julen 2012

Julen 2012 var hård. Jeg havde ingen kæreste, og resten af min familie var ligesom ’teamet op’. Det fik mig til at føle mig meget alene, frustreret og ensom. Svært, i en tid hvor det er meningen at man skal føle det direkte modsatte (Ho Ho Ho. Som om). Traditionen tro skulle jeg i byen med det gamle slæng d. 25/12 og inden jeg, helt snapse stiv, væltede halv deprimeret (fantastisk kombo?) ud af døren, sagde min kloge mor, efter vi havde talt kærestesorg og mænd hele aftenen, til mig: Hvem ved Ninna? Det kan være du møder ham i aften. Bingo og endnu 1 point til hende den kloge, der ikke slog mig ihjel, trods et halvt år med konstant kolik.

 

IMG_0520

Stinne havde forsøgt at dække mit undercut, som hun til dels havde ansvaret for. Tilgivet, med denne fine frisure, som prydede mit lille hoved, første aften jeg mødte Robert

Jeg mødte Robert på Penny Lane (det lokale røvballe sted) i Sønderborg d. 25/12.2012. Selvom vi er fra Sønderborg begge to, har Robert 10 år på mig. Til den kloge side (eller?), så det var ikke fordi vi rendte ind i hinanden til gymnasie reunion og andet gøgl. Jeg tror godt man kan sige det var kærlighed ved første blink. Også selvom det var igennem en tåge af min fars hjemmebrændte og husbandet, der gav deres fortolkning af Proud Mary (why?). Uden at lyde Københavner snobbet (okay, det kan ikke lade sig gøre), er det ret let at spotte, hvem der ikke er bosat i Sønderborg, når man er hjemme på besøg. Sagt på en anden måde; man kunne godt se, at Robert ikke shoppede i den lokale Jack&Jones, så jeg var instant interesseret. Det er vist heller ikke længere nogen hemmelighed, at jeg har en ting for tuscher, som i har set, at Robert besidder en del af.. og så var han bare virkelig, virkelig pæn! Vi faldt hurtigt i snak og lavede endnu hurtigere en aftale om, at vi skulle ses når vi begge var tilbage, i vante rammer hjemme i København (sjovt hvordan både Sønderborg og København er hjem). Det gjorde vi så d. 27/12.2012 og siden har vi ikke været fra hinanden.

 

IMG_0518

Én af farens berømte hjemmelavede blodfortyndere

Det var vildt at blive kærester med Robert, fordi jeg fra starten fik alt det jeg nogensinde havde ønsket mig, drømt og fantaseret om, og så lige en spand fuld mere til. En good guy, der havde styr på sit liv og sine værdier. Robert er en drengerøv og en balladebandit, jo jo, men han lagde ikke skjul på hvad han ville, der var ikke nogen jagt og han behandlede mig ordentligt. Det har han gjort hver dag lige siden.

Hvad pointen med den her lille triologi er? 1. At man aldrig må lade sin fortid, bremse sin fremtid. Jeg har ikke på noget tidspunkt været bange for, at brænde nallerne igen, fordi jeg tror på kærlighed og at det nok skal lykkes, på et eller andet tidspunkt. 2. At vild kærlighed ikke behøver starte med en ulige jagt, der skal ende i en masse frem og tilbage med ’måske vil han, måske vil hun ikke’. When it’s right, it’s right! 3. At en grim fortid kan være med til, at ens fremtid bliver så meget bedre, fordi man véd hvordan man ikke vil behandles. Jeg blev meget bevidst om mine egne grænser, og jeg var ikke bange for at fortælle, hvad jeg forlangte af et forhold og en kæreste. Det har aldrig været nødvendigt at forklare Robert, fordi han har indfriet alle mine forventninger på forhånd. Men jeg var klar til at tage snakken, skulle det have været nødvendigt. 4 og slutteligt. Jeg tror at mit tidligere forhold har gjort, at jeg er villig til at strække mig så meget længere for kærlighed. Også de ting man måske ikke lige havde set komme. Som mine 2 bonusøgler. Det var ikke lige dét jeg havde forestillet mig, min fremtidige kæreste skulle have med i bagagen. Men det blev en bagatel, når jeg satte det op imod alt det andet jeg fik med, i den store mand med farvelade rundt om.

Så tak. Tak til en ekskæreste der slap mig fri, så jeg kunne møde ham, der har lært mig hvad ægte, dybfølt, respektfuld og ligeværdig kærlighed handler om. Og tak til min mand, der har givet mig alt det jeg ikke troede fandtes. Det har gjort mig til et bedre mig.

 

IMG_2452

Ham der. For altid

AMEN!

Speaking of bonusøgler. De to på henholdsvis 8 og 10 ankommer senere i dag, til deres andet hjem, aka. mit faste og så starter 5 børnedage. Der er ikke lagt de store planer, udover at undertegnede bonusheks forlader banden lørdag aften, til fordel for en fødselsdags fest hos min veninde Anna. Jeg glæder mig tosset. Alle mine piger kommer og jeg har ikke set dem i samlet flok, siden jeg kunne flashe bare stænger i sandaler. Altså noget der minder om 100 år siden. Men jeg håber at de to små og deres far (nok bare de to små. Det var som om faren blev svært glad for fodbold app’en sidst), har lyst til at fortsætte Harry Potter kavalkaden sammen med mig. Både fredag aften, som altid er helliget os 4, og måske de også kunne lokkes (lokkes, ha) søndag, hvor jeg nok har et hoved, der kan bløde rødvin.

 

IMG_3522

Jeg glæder mig til dans og sladder

Jeg er heldig. Heldig og glad!

1 kommentar

  • Monica

    Hell yeah til punkt 2!!!

    ❤️❤️❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ild i Heksen