Fortids fortælling (del 2)

Ild i Heksen

IMG_3357

Tjek lige mit nye header billede. Hvad siger I så, hva’? Jeg tænkte, at i takt med at flere og flere (TAK) læser med, skulle I også have lidt lækkert at kigge på. Derfor hev jeg fat i min mands tatovør (hun har sågar også lavet 2 tegninger på mig), Gitte. Gitte er den sejeste og dygtigste tegner jeg kender og jeg var så heldig at hun sagde ja, da jeg spurgte om hun ville udsmykke bonusheksens blog.

Jeg er ovenud lykkelig for resultatet og er nu for alvor klar, til at flyve rundt i blogland og spy med ærlig ild.

Velkommen til. Igen.

Ps., hvis I er blevet lige så stor fan af Gitte, som jeg er, finder man hende i Le Fix Tattoo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortids fortælling (del 2)