Schlap nu af!

500 gr.smør og pyjamas party

IMG_3257

…. og så er den blodpink inden i, jaws!

Nu har det aldrig været meningen, at denne blog skulle handle om min nye kjole, eller hvilke pjalter jeg påfører mig om morgenen. Men den her – den er altså et showoff værdigt. Pastelpink Balenciaga, baby. Den er desværre ikke min, men jeg er sikker på jeg ville blive et bedre menneske, med den ved min side. Og så alligevel. Jeg fik den smukkeste Chanel taske af min kære hubby i 30års gave, og vores forhold er først ved at blive rigtig hedt.

Balenciaga-Giant-12-Golden-City-in-Rose-Peche

Pretty, yes?
I aften er aftenen for den berømte og føromtalte Halloween fest, med Gustavs klasse. I havde nok gættet det, ik? Jeg tager ikke med. Vi blev enige om, Robert og jeg, at det er fint at han tager døds hockeyspilleren (det faldt udklædningen på) med til fest alene, og så kunne Kamille og jeg dulle for os selv. Ret dejligt. Dog bagte jeg en ’uhyggelig’ kage, for at kompensere for mit fravær. Grøn mazarin kage med 500 (!!!) gr.smør og 2 cm. glasur.

I går var i øvrigt aftenen, hvor min søster og jeg blev genforenet i fine omgivelser på restaurant Llama, efter lang tids forsømmelse. Det var pisse hyggeligt, og rart at kunne tale uforstyrret (at der så var en lille sjus og KILLER dessert involveret, gjorde jo ikke affæren ringere, vel)? Nå, men hun fortalte om den her pige, der havde en blog med en somewhat humoristisk og ironisk tilgang til livet og det at have en nyfødt. Det gav åbenbart bagslag for den kære pige. En læser havde anonymt meldt hende til kommunen for omsorgssvigt !?! Det viste sig på 2 sek at anklagen intet havde på sig, men tænk lige engang hva? Sikke da en kujon idiot, den anonyme læser der! Jeg mener, kunne man ikke have sendt en mail, eller SMS, anything, før man skaber bål og brand? TskTsk!

Nå, jeg skal i gang med pyjamas party og pizza med den lille prinsesse, inden jeg skal tidligt i seng. Jeg har nemlig valgt at modtage tørre tæsk i dødsvognen i morgen tidlig.

Pssst… I morgen kommer det til at handle om plastik her på bloggen. Læs med, det bliver ganske underholdende.

Ses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schlap nu af!