Space Invaders, Daim med mint og flytning

Om udklædning og tøjter

IMG_3895

Snapchat… Snapchat. Oh yes, den sidder der endnu. Jeg har endda videregivet den til Robert, fordi jeg er sådan et godt menneske. Eller?!

Da jeg fik fri fra work, kastede jeg mig op på min pivende ganger. Seriøst, jeg bliver nødt til at høre musik bare jeg skal cykle 5 meter, fordi mit kære befordringsmiddel lyder som en lidende kat. Jeg fik hentet mine sko i Naked, men kan sgu ikke helt finde ud af om jeg lidt ligner en forstumpet udgave af en pusher, i dem. Efter det svingede jeg forbi den smukke og meget dygtige navnesøster til mig, Ninna York. Ninna er guldsmed og laver de vildeste ting. Det er også hende der skal producere min mands 40 års fødselsdagsgave. Ja ja, He knows, so the jig is up. Da jeg endelig sad på min rustne jernlåge på vej hjem, sulten og pisse frossen, cyklede jeg forbi den der ‘Fest og Farver’ butik, der var årsagen til at jeg blev udstødt fra min egen seng, lørdag nat. Gustavs hall of horor. Og det fik mig til at tænke på hele det der begreb omkring udklædning og fester med udklædning.

Jeg tror jeg tidligere har ytret min mening omkring halloween. Et begreb vi slet ikke bekymrede os om her i lille Danmark, for bare 10 år siden. Nu spasser folk helt ud over at skulle have plastic heksekedler og gummi kranier stående über alles. Nej, jeg fordømmer ikke folk der gør det. I udgangspunktet er jeg fan af at gøre lige præcis det, man får det vildt over. Men jeg synes bare det er en omgang hokus økonmisk pokus, at det har sneget sig ind til at blive en tradition, i konkurrence med påske. Hvad er der i øvrigt galt med fastelavn – er det ikke næsten det samme?

Anyways, når vi skal have børn næste gang, er der Halloween fest i Gustavs klasse. Jeg har godt set invitationen hænge på tavlen i køkkenet. Jeg har også læst den flere gange og jeg har også bidt mærke i at ungerne selv skal have mad og drikkevarer med. Jeg har bare hele tiden været af den opfattelse, at det måske var en fest på tværs af klasserne, at der var et forældreråd der stod for det, og at man derfor skulle klaske et blodigt pølsebrød med, som ‘manden med leen’ (det vil Gus være) kunne få med. Det lige indtil Kamille spurgte om vi også skulle være klædt ud, til den der fest. Jeg kiggede, helt på månen på Robert og spurgte åndet ‘skal vi med’?! Robert kiggede lige så åndet tilbage på mig og sagde ‘øhm ja, eller – én af os skal’. Først blev jeg lidt irriteret over at han ikke havde skåret detaljerne omkring festlighederne ud i græskar for mig, men da vi efterfølgende talte om det, forklarede han, at han synes det er nok at én af os skal til halloween fest med 30 unger, og deres forældre man har absolut NADA, at gøre med. Nu er jeg faktisk lidt i tvivl. På den ene side vil jeg jo næsten lade mig operere i bedste Face Off stil, for ikke at skulle med og på den anden side har jeg lyst til at være der, både for Gus, men også for min stakkels mand. Og der har vi den lidt igen. Det er jo fint nok at børnene skal være udklædte og fyre op for fedtfarve i face, men derfor behøver man jo ikke at pådutte forældrene det?

Jeg synes som sådan bare ikke udklædnings fester er sjove. JO! Hvis det er et tema jeg kan forholde mig til og hvor der er lidt stil over det. Min veninde holdt sin fødselsdag sidste år med temaet ‘Great Gatsby’. Dét var fedt! Alle havde virkelig gjort noget ud af det. Mænd i tux, kvinder i fjer og frynser og så havde hun forvandlet sin taglejlighed til en verden af perler, kager, champagne, cocktails, stearinlys og tjekket musik. Det var så sjovt! Nu gør hun det igen. Holder en tema fest. Jeg kan ikke afsløre endnu hvad det er, da det ikke er officielt, men jeg glæder mig – for det er mindst lige så stilet.

IMG_3845

Robert er heller ikke meget for udklædning. Unless it’s like this! Jawsi!

For the record, jeg er ikke en pøbel-provins-forskrækket-forfinet-fornem snob. Jeg er fra Sønderborg (hallo?!) og jeg bor på Nørrebro (dobbelt hallo!) og så ynder jeg i øvrigt at dyrke fænomenet ‘Bodega hop’ fra tid til anden. Men hvis jeg skal dresse op som noget andet end mig selv, bliver det ikke som Hawaii Heidi eller noget der blev glemt i 80’erne.

Nu har jeg så 9 dage til at tænke over, om jeg skal tage med i EGET tøj, eller om jeg bare skal blive hjemme og dulle den med Kamille. Hey, en anden ting der trækker lidt i mig for at tage med, er for at se de der forargede blikke, kvinderne- altid kvinderne giver mig, når jeg er med til et arrangement med børnene. De kigger altid lidt på mig som hende den unge tøjte, der kommer anstigende i høje stylter og læderjakke med nitter på. Altså, det gør jeg som oftest også, men dét gør mig jo ikke til spedalsk – eller tøjte for den sags skyld.

Nå, nu skal jeg ind og kysse lidt på min mand, inden vækkeuret ringer om lidt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Space Invaders, Daim med mint og flytning